Extra

Kies uit verschillende kleuren lakzegels. Deze kunnen wij aan de mapjes of enveloppen verzegelen of je doet dit zelf. De lakstempel graveren wij op maat voor 65 euro.

Liever een mooi zijden lint of touw om jullie trouwmap? Bekijk de verschillende mogelijkheden hieronder.

Bellybands zijn papieren of transparante bandjes die je om je trouwkaarten pakket kunt doen om ze samen te bundelen. Op basis van het ontwerp van de trouwkaart kunnen we deze bellybands voor je maken.


Parelmoer Lakzagels

Lakzegels

Het ontwerp van de lakzegels maken we passend bij jullie trouwkaarten. De lakzegels graveren we zelf zodat ze perfect zijn. Wil je zelf lakken? Het lakpistool en de waxstaven kunnen wij naar je toesturen. Wil je liever alles laten doen? Ook dit doen we met alle liefde voor je.

Rode Lakzegels
Gouden Lakzegels
Koperen Lakzegels
De envelop lak je dicht met het lakzegel waar jullie initialen in staan.
Keuze uit verschillende kleuren lak en voetjes voor het stempel.

Paperclips

De druppelvormige paperclips zijn in het goud en koper verkrijgbaar en kosten 4,95 euro per 25 stuks.

Gouden paperclips
Koperen paperclips

Luxe zijden linten

Zijden linten zijn zo ontzettend mooi en geven een extra luxe uitstraling aan jullie wedding stationery. Kies uit verrschillende kleuren wat past bij jullie trouwkaart. Ze zijn verkrijgbaar in 1,5 cm / 2,5 cm / 5 cm in de lengte 1.40 meter. Elk lint wordt per stuk voor jullie met de hand gekleurd.

Zijden linten in verschillende kleuren
Zijden lint om een gebonden programmaboekje
Gestrikte zijden linten om boekjes
Zijden lint om de ‘Words forever’ boekjes
Zijden lint met sluitzegel om mappen

Bellybands

Kies voor een transparante bellyband die geprint is of een bellyband gemaakt dezelfde kleur papier als jullie trouwkaart. Maar denk ook aan jullie logo in een preeg die kleurloos omhoog komt. Varieer hier eindeloos in tot jullie smaak!